21 Şubat 2015 Cumartesi

TERCİH SİSTEMİ

http://www.rehberimyanimda.com/tercih.aspx

Tercih Sistemi

DATASİS olarak, öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin endişesiz bir tercih dönemi geçirebilmeleri için, uzun yılların deneyimi ile ESNEK, PRATİK, HIZLI ve de birçok parametreye göre listeleme yapabilen GÜVENİLİR bir Tercih Programı – Sistem hazırladık.

Web Tabanlı DERSONET Tercih Rehberi, dar bir zaman diliminde MEB tarafından yayınlanan verilerin, sisteme doğru olarak yüklenmesini sağlayacak teknik bir alt yapıya sahiptir. Web Tabanlı olması nedeniyle kolay, HIZLI ve GÜVENİLİR bir güncellenme imkanına sahiptir.

Yine Web Tabanlı yapısı nedeniyle, yer ve zaman kısıtlaması olmaksızın tercih yapma imkanı sunan, interaktif bir LİSE TERCİH SİSTEMİDİR.

1 yorum:

  1. Bir işletme kredisi, kişisel krediler, konut kredisi kredileri, araç kredileri, öğrenci kredileri, konsolidasyon için teminatsız krediler, proje finansmanı vb. Mi arıyorsunuz? Kredi için doğru çözümleriz! Şirketlere ve bireylere% 2 faiz oranı düşük ve uygun fiyatlı krediler sunuyoruz. Bu nedenle, acil ve güvenli bir krediyle ilgileniyorsanız. Daha fazla bilgi için, lütfen bugün bize e-posta gönderin: Via: Elegantloanfirm@hotmail.com.

    YanıtlaSil

Rehberlik Programı Demo Talep Formu için tıklayınız.

Datasis Twitter

Öne Çıkan Yayın

Öğrenci Tanıma Formlarınızı; Datasis güvencesi ve fiyat avantajıyla www.omrmarket.com'dan sipariş verebilirsiniz.

Öğrencinin Eğitim, Sosyal, Sağlık, Ailevi, Anne-Baba, Kardeş gibi geçmişinin ve bugününün tüm ayrıntısıyla sisteme yüklenmesine olanak ...

İLKADIM Birey Tanıma Envanteri

Popüler Gönderiler

Copyright Datasis

Copyright © 2013 Rehberim Yanımda - Datasis Yazılım Donanım İletişim Yayıncılık Eğitim ve Sınav Hiz. Blogger tarafından desteklenmektedir.